Vecka 14
-
MÅNDAG:
Lunch: Kycklingsås m pasta, grönsaker.
Alternativ: Medelhavsbifff, tzatziki, klyftpotatis, grönsaker.
Efterrätt: Päron, grädde.
TISDAG:
Lunch: Lättpanerad flundra, remouladsås, potatis, grönsaker.
Alternativ: Blodpudding, fläsk, stekt potatis.
Efterrätt: Kaka.
ONSDAG:
Lunch: Köttfärslåda m bacon o purjolök, gräddsås.
Alternativ: Pytt i panna, stekt ägg, rödbetor.
Efterrätt: Aprikossoppa.
TORSDAG:
Lunch: Högsbosoppa, ostsmörgås.
Alternativ: Lasagne, grönsaker.
Efterrätt: Blåbärskaka m grädde.
FREDAG:
Lunch: Kassler, potatisgratäng, grönsaker.
Alternativ: Gryta Strindberg m ris, grönsaker.
Efterrätt: Hemkokt krusbärkräm m mjölk.
LÖRDAG:
Lunch: Mandelfisk, dillsås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Choklad/hallondessert.
SÖNDAG:
Lunch: Porterstek, gräddsås, potatis, grönsaker.
Efterrätt: Savaräng m grädde.