Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 17

-

MÅNDAG:

Lunch: Grönpepparkyckling, ris/potatis och grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Fruktsallad, grädde

TISDAG:

Lunch: Fiskgratäng med rotfrukter, potatismos och grönsaker
Alternativ: Köttfärssås 50/50, spaghetti och grönsaker
Efterrätt: Drottningsoppa

ONSDAG:

Lunch: Kalops, potatis och grönsaker
Alternativ: Apelsinbakad fisk med himmelsk sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Glass

TORSDAG:

Lunch: Köttfärssoppa, bröd och ost
Alternativ: Köttbulle, brunsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Ris ala malta med hallonsås

FREDAG:

Lunch: Kåldolmar, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Potatisbullar, blodpudding och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt rabarberkräm

LÖRDAG:

Lunch: Sprödbakad fiskfilé, gräddfilsås med äpple och gurka, potatis och grönsaker
Efterrätt: Hallon/vaniljdessert

SÖNDAG:

Lunch: Skinkstek, örtsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Cheesecake