Vecka 17
-
MÅNDAG:
Lunch: Grönpepparkyckling, ris/potatis och grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Fruktsallad, grädde
TISDAG:
Lunch: Fiskgratäng med rotfrukter, potatismos och grönsaker
Alternativ: Köttfärssås 50/50, spaghetti och grönsaker
Efterrätt: Drottningsoppa
ONSDAG:
Lunch: Kalops, potatis och grönsaker
Alternativ: Apelsinbakad fisk med himmelsk sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Glass
TORSDAG:
Lunch: Köttfärssoppa, bröd och ost
Alternativ: Köttbulle, brunsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Ris ala malta med hallonsås
FREDAG:
Lunch: Kåldolmar, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Potatisbullar, blodpudding och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt rabarberkräm
LÖRDAG:
Lunch: Sprödbakad fiskfilé, gräddfilsås med äpple och gurka, potatis och grönsaker
Efterrätt: Hallon/vaniljdessert
SÖNDAG:
Lunch: Skinkstek, örtsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Cheesecake