Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 18

-

Måndag

Lunch: Köttbullar, stuvade makaroner och grönsaker
Alternativ: Minestronesoppa med skinka, bröd och ost
Efterrätt: Glass

Tisdag

Lunch: Apelsinbakad fisk med himmelsk sås, potatismos och grönsaker
Alternativ: Chili Con Carne och grönsaker
Efterrätt: Sommarsoppa

Onsdag

Lunch: Fläskkotlett, svampsås, potatis och grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Hemkokt hallonkräm

Torsdag

Lunch: Gyllene kycklingsoppa, bröd och ost
Alternativ: Krämig fiskgratäng, potatis och grönsaker
Efterrätt: Kvargpannkaka

Fredag

Lunch: Falukorv med äpple och purjolök, potatismos och grönsaker
Alternativ: Pannbiff, brunsås, bulgur och grönsaker
Efterrätt: Färsk frukt

Lördag

Lunch: Sprödbakad fisk, dillmajonnäs, potatis och grönsaker
Efterrätt: Blåbärskompott och grädde

Söndag

Lunch: Herrgårdskyckling, klyftpotatis och grönsaker
Efterrätt: Hovdessert