Kontakta oss
frågor, felanmälan
Sök evenemang
i Nässjö kommun
toggle right column

Startsida / Specialsidor / Lediga jobb / Feriepraktik på sommaren

Feriepraktik i Nässjö kommun

Nu är feriepraktikansökan stängd för i år

Nu är anmälan för 2018 års feriepraktik stängd. För dig som sökt kommer besked att skickas till din mail under slutet av april/början av maj.

Nedan ser ni bilder från sommaren 2017.

Bild

  

Bild

   

Bild

Vid kommunens äldrehem... 

...jobbar bland annat Björn Borgenstrand och Hanna Andersson med att aktivera de boende med olika aktiviteter. Här ses bland annat Britta och Maj-Britt instruera ungdomarna i servering från rätt sida när det bjuds till kaffe o kaka. Agne testar sina chanser i att vinna i sällskapsspel. Rut tipsar om ett och annat vid bakning i köket. Uteaktiviteter som erbjuds är bland annat promenader, att cykla  De boende uppskattar ungdomarna och den tid de är på sommaren.

Bild

    

Bild

  

Bild

I lokalerna på Brinell...

...hjälps feriepraktiserande ungdomarna Deqa Mohamed och Hampus Heynemann åt med att bära ut och in klassrumsmöbler inför storstädning av gymnasielokalerna. I högstadielokalerna håller Johan Rumar Karlquist till och här ovan ses han bära stolar.

Bild

  

Bild

  

Bild

Vid förskolan Hultet... 

...trivs Amirarsalan Bikzada och Emma Svensson om dagarna med att trösta barn och spela sällskapsspel med mera. Personalen berömmer ungdomarna och tycker de är en fantastisk tillgång.