Nässjö hembygdspark

Exempelbild

I Nässjös högst belägna delar, kring det stora, tegelfärgade vattentornet, breder Hembygdsparken ut sig.

Överallt i det stora grönområdet ligger röda stugor. När du kliver in i någon av de små stugorna förflyttas du i tiden och det gamla bondesamhället gör sig åter påmint. Handelsbod, små ryggstugor, prästgård; alla från en sedan länge svunnen tid, finns i Hembygdsparken.

I Gästgivaregården kan du ta en fika för att sedan kanske ta en titt på Brandmuseet om också finns beläget i en av Nässjös vackraste oaser.

Under sommarmånaderna bjuds det på underhållning på parkens scen varje onsdag.

Kontaktuppgifter
För mer information om Nässjö Hembygdspark, samt bokning av visning kontakta Nässjö hembygdsförening, 073 087 13 60.

Mer information finns på Nässjö hembygdsförenings hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster