Brf Hotellet

Exempelbild

När Fastighetsbyrån i Nässjö skulle hjälpa fastighetsbolaget Malack GMC Group AB att marknadsföra nyproduktionsprojektet Brf Hotellet valde deras reklambyrå att använda sig av platsvarumärkets varumärkesplattform som utgångspunkt för utformningen av ett införsäljningsmagasin.

En viss andel av lägenheterna behövde vara sålda för att renoveringen av huset skulle kunna starta. Därför statsade man på att göra ett magasin som inte bara berättade om själva lägenheterna utan även om Nässjö city och hur det är att leva och bo på den här platsen.

Här kan du läsa mer om projektet länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsteroch själva magasinet hittar du som en PDF på sidan.