Nässjö Rail Jam

Exempelbild

Under 2019 kommer alla city-evenemang att uppdateras så att de går i linje med platsvarumärket. Ett annat Småland blir därmed avsändare för evenemangen och de går alla att härleda till någon av de fyra tillgångarna i varumärkesplattformen.

Först ut var Nässjö Rail Jam som genomfördes den första helgen i februari. Esplanaden i city förvandlades under två dagar till en snowpark. Profesionella åkare körde uppvisningsåk både fredag och lördag och alla som ville fick testa parken på eget bevåg.

Nässjö Rail Jam är Nässjös första vinterevenemang och blev lyckat på första försöket. Det var många besökare båda dagarna och evenemanget genererade en hel del trafik i sociala medier då #ettannatsmåland kommunicerades på plats.

Exempelbild