Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Pigalle konferens

Exempelbild

I Kulturhuset Pigalle flödar energin och inspirationen! Här hittar du lokaler för stor och små möten. Vi har lösningen för din konferens, föreläsning, workshop, mässa eller fest. Välkommen till en kreativ konferensmiljö!

Teatersalongen

Modern, intim och inbjudande kan man beskriva Teatersalongen som är Kulturhuset Pigalles pärla. Akustiken är förstklassig och salongen har härlig karaktär som kan anpassas för olika ändamål.
Teatersittning 415 platser, 4 platser för rullstol.

Teknisk rider Teatersalongen

Ljus 12 ch dimmer a 13A, ljusbord Jester Zero88, 6 st frezneller, 3 st profiler, Ljud Yamaha LS9-16, D&B 4 basar och 3 toppar + slutsteg.

Pigallesalen

Pigallesalen är en svårslagen lokal för de stora eventen, konferens, föreläsningen eller dansen. Lokalen är 418 kvadratmeter och salen har stora fönster mot Nässjös vackra stadspark, som inbjuder till kreativitet, inspiration och glädje.
Biosittning: 400 personer
Middagssittning: 300 personer
Skolsittning: 90 personer
Öar: 120 personer

Avena- och Karlasalen

Avena- och Karlasalen är trivsamma lokaler med stora fönster mot Nässjös vackra stadshus. Mötesrummen är flexibla för möten och konferenser av olika storlekar och ändamål. Lokalerna är delade med skjutdörr och kan bokas separat eller tillsammans.

Avenasalen

Biosittning: 80 personer
Skolsittning: 40 personer
U-sittning: 28 personer
Öar: 42 personer

Karlasalen

Biosittning: 30 personer
Skolsittning: 18 personer
U-sittning: 16 personer

Prisuppgift och bokning

Konferenssamordnare
0380 - 51 83 07