Långfärdsskridskor

Exempelbild

Vintern i Nässjö kan många gånger vara kall och krispig, vilket ger goda förutsättningar för riktigt bra naturis. Kommunen erbjuder en mängd olika sjöar för den som vill ge sig ut på en skridskotur.

Vill man inte ge sig ut på egen hand utan vill åka med andra arrangerar Friluftsfrämjandet i Nässjö turer på långfärdsskridskor med varierat program. Från december anordnas ledarledda skridskoturer för medlemmar förutsatt att det finns skridskois i närheten. Turerna äger främst rum på helgerna men kan även gå av stapeln mitt i veckan. Turutbudet omfattar olika åkhastighet och turlängder.

Mer information finns på friluftsframjandet.se/regioner/ost/lokalavdelningar/nassjo/langfardsskridskorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster