Mountainbike-bana

Exempelbild

Mountainbike är en växande sport i hela Sverige. Nässjö är inget undantag och Lövhult erbjuder flera alternativ för MTB-träning.

Här finns den kluriga och nyligen uppgraderade MTB-banan som slingrar sig fram 3,7 kilometer genom skogen och Gubbamilen med stor variation.

Häng med och träna MTB med Nässjö Cykelklubb i upprustat och förlängt MTB-spår. Spåret mäter 3.7 km och har 61 höjdmeter.

Mer information finns på Nässjö Cykelklubbs webbsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du som föredrar längre distanser på cykelsadeln kan få ditt lystmäte längs den 44 mil långa Höglandsleden!

Filmklipp från Nässjö Cykelklubb - länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterBilly Vannemyr