Badtemperaturer

Huvud som sticker upp från badande person i vattnet.

Under sommaren mäts temperaturen i vattnet på två av kommunens badplatser, Adela Udde och Gisshult. Temperaturerna uppdateras flera gånger per dag under sommaren.

Här kan du som är badsugen se de aktuella temperaturerna i vattnet vid badplatserna Adela udde och Gisshult. Fler sjöar tillkommer i listan längre fram.

Under vinterhalvåret uppdateras inte temperaturerna i sjöarna. Sensorerna tas upp under vintern och temperaturen börjar mätas igen under maj 2022.

Badtemperatur
Badplats Temperatur Uppdaterad
Adela udde (Inaktiv) 13.5 grader 2021-10-21 10:18
Gisshult (Inaktiv) 13.8 grader 2021-10-21 08:22