Badtemperaturer

Huvud som sticker upp från badande person i vattnet.

Under sommaren mäts temperaturen i vattnet på två av kommunens badplatser, Adela Udde och Gisshult. Temperaturerna uppdateras flera gånger per dag.

Här kan du som är badsugen se de aktuella temperaturerna i vattnet vid badplatserna Adela udde och Gisshult. Fler sjöar tillkommer i listan längre fram.

Badtemperatur
Badplats Temperatur Uppdaterad
Adela udde 22.5 grader 2021-08-02 10:35
Gisshult 19.8 grader 2021-08-05 23:23

Kvalitet på badvattnet

Vill du även veta vilken kvalitet det är på badvattnet kan du besöka Havs- och vattenmyndighetens webbplats. Här finns även kartor för hur du hittar till de olika badplatserna,
Badplatser och kvalitet på badvatten i Nässjö kommun, Havs- och vattenmyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.