Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Asfaltsbana

Känslan av nysopad asfalt under inlines eller rullskidor. Hjulen blir ett med underlaget. I Nässjö kan du fokusera på upplevelsen, utan störande trafik och storstadsljud. Asfaltsbanan i Lövhult är fem kilometer lång och går rakt igenom naturreservatet.

600 meter av femkilometersbanan är avstängd på grund av byggnation av en ny skidskytteanläggning. Anläggningen ska vara klar i mitten av oktober 2020. Alternativ bansträckning finns.

Rullskidor och inlines

För dig som vill komplettera vanlig längdskidåkning med rullskidor eller inlines är Lövhult den perfekta platsen. Via anläggningens belysta och asfalterade femkilometerslinga kan du rulla och staka dig ut i naturen,...

Parasport

Lövhults asfalterade femkilometerslinga gör att det är lätt för personer med funktionsvariation att ta sig ut i naturen och områdets terräng har goda förutsättningar för fina skidspår för alla. Anläggningens belysta och ...

Spårkarta och slingor

Här hittar du spårkarta över Lövhult. Här kan du ladda ned och skriva ut en spårkarta inför ditt besök till Lövhult.

För dig som är sugen på att besöka Nässjö och testa asfaltsbanan erbjuder Hotell Högland en paketlösning. Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att komma till Hotell Höglands webbplats och läsa mer om erbjudandet.

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.