Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

EXTRA: Jul på Ribbingsnäs Säteri med Peter Johansson & Matilda Bräck, 21 december

Kom i riktig julstämning på Ribbingsnäs Säteri med Peter Johansson & Matilda Bräck. Vi bjuder in till en intim och unik julkonsert mitt bland snötäckta åkrar och gnistrande ängar.

De första två julkonserterna sålde snabbt slut. Därför öppnar vi upp dörrarna till en tredje, extrainsatt konsert den 21 december kl.16.

Bredvid den gamla ladugården möts vi tillsammans i vår nya maskin och eventhall, där ca 400 konsertbesökare får plats. I denna unika miljö får du luta dig tillbaka på en skön stol och njuta av ett musikaliskt mycket varierat program.

Platsen med anor från 1450-talet skapar en unik känsla av hur gammalt möter nytt, där den intima känslan skapar ett mervärde för en musikalisk upplevelse bortanför stadens ljus och brus. Med Carl Flemsten (Kapellmästare till Tommy Körberg) vid flygeln kommer han att leda er genom en musikupplevelse utöver det vanliga.

Vi är oerhört glada att presentera Peter Johansson som artist julen 2024. Peter charmade hela landet när han hösten 2007 flyttade hem till Stockholm efter ett antal år på Europas musikalscener. I Londons West End hade han huvudrollen i Queens succémusikal We Will Rock You. En roll som han spelade över 800 gånger innan flytten hem till Sverige. Väl här hemma har allt gått i en rasande fart. Sedan 2007 har Peter hunnit med huvudroller i musikalerna Footloose, Rock of Ages, Jesus Christ Superstar, Jersey Boys och Ghost.

Vid hans sida kommer ni även att få lyssna till Matilda Bräck. Jönköpingstjejen som tillsammans med sina kollegor på sjukhuset Ryhov tagit hela Sverige med storm genom gruppen "trapptoner". Matilda, som studerat musik vid Per-Brahegmnasiet i Jönköping har en fantastisk röst, och vi är så glada att hon kommer till Ribbingsnäs julen 2024.

Plats

Ribbingsnäs Säteri, 571 97 Forserum

Biljettinfo

Pris: 549 kr

21 december - SLUTSÅLT