Föreläsning: Varför kan jag inte bara få dö? 12 november

Felicia Sokolovski

Montage av en illustration av en mikrofon, ordet vetgirig samt ett fotografi av en kvinna.

Felicia Sokolovski gästar Kulturhuset Pigalle med föreläsningen Varför kan jag inte bara få dö?

Felicia Sokolovskis föreläsning är en djupt personlig och ärlig berättelse om hennes erfarenheter, utmaningar och insikter kring psykisk ohälsa. När Felicia var 13 år gammal försökte hon begå självmord. Vid 20 års ålder blev hon sjukpensionär efter att ha diagnostiserats med paranoid schizofreni. Här berättar hon om sin livshistoria.

I föreläsningsserien Vetgirig får du möjlighet att ta del av föreläsningar med spännande teman och intressanta föreläsare. Kulturhuset Pigalle erbjuder kultur- och kunskapsupplevelser för dig som vill ta chansen att engageras och vidga din kunskapsbank i samhällsaktuella ämnen och historier.

Arrangör: Nässjö kommun och NBV
Kontakt: kulturhuset.pigalle@nassjo.se