Föreläsning: Våld mot äldre: I nära relation, 16 september

Lena Östlund

Montage av en illustration av en mikrofon, ordet vetgirig samt ett fotografi av en kvinna.

Lena Östlund gästar Kulturhuset Pigalle med föreläsningen Våld mot äldre: I nära relation.

Lena Östlund, socionom och forskare vid hälsohögskolan i Jönköping, berättar om våld mot äldre personer ur ett livsloppsperspektiv. Om äldres utsatthet för våld i nära relationer, vilka riskfaktorer som finns och hur våld kan upptäckas.

I föreläsningsserien Vetgirig får du möjlighet att ta del av föreläsningar med spännande teman och intressanta föreläsare. Kulturhuset Pigalle erbjuder kultur- och kunskapsupplevelser för dig som vill ta chansen att engageras och vidga din kunskapsbank i samhällsaktuella ämnen och historier.

Arrangör: Nässjö kommun, NBV och IOGT-NTO Sirius
Kontakt: kulturhuset.pigalle@nassjo.se