Föreläsning: Våga falla: En livskildring, 10 september

Mathias Holmgren

Montage av en illustration av en mikrofon, ordet vetgirig samt ett fotografi av en man.

Mathias Holmgren gästar Kulturhuset Pigalle med föreläsningen Våga falla: En livskildring.

Våga göra förändringar i ditt liv, våga ta steget till att bryta destruktiva mönster! En personlig föreläsning om Mathias Holmgrens resa genom de tunga åren med de struktivt leverne, alkoholmissbruk fram till välmående, nykterhet och de viktiga bitarna i en stor livsstilsförändring.

I föreläsningsserien Vetgirig får du möjlighet att ta del av föreläsningar med spännande teman och intressanta föreläsare. Kulturhuset Pigalle erbjuder kultur- och kunskapsupplevelser för dig som vill ta chansen att engageras och vidga din kunskapsbank i samhällsaktuella ämnen och historier.

Arrangör: Nässjö kommun
Kontakt: kulturhuset.pigalle@nassjo.se