Föreläsning: Mitt liv som maskrosbarn, 4 september

Emelie Bäckström

Montage av en illustration av en mikrofon, ordet vetgirig samt ett fotografi av en kvinna.

Emelie Bäckström gästar Kulturhuset Pigalle med föreläsningen Mitt liv som maskrosbarn.

”Maskrosbarn” är barn som har det svårt hemma men som klarar sig ändå, ungefär som en maskros kan växa upp genom asfalten. Barn som klarat sig exceptionellt bra, trots att de vuxit upp med psykiskt sjuka föräldrar, missbruk och missförhållanden. Emelie Bäckström berättar om sitt liv och sin uppväxt. En historia som skrämmer, berör och ger hopp.

I föreläsningsserien Vetgirig får du möjlighet att ta del av föreläsningar med spännande teman och intressanta föreläsare. Kulturhuset Pigalle erbjuder kultur- och kunskapsupplevelser för dig som vill ta chansen att engageras och vidga din kunskapsbank i samhällsaktuella ämnen och historier.

Arrangör: Nässjö kommun och NBV
Kontakt: kulturhuset.pigalle@nassjo.se