Familjeföreläsning: Allt om hajar, 19 oktober

David C. Bernvi

Montage av en illustration av en mikrofon, ordet vetgirig samt ett fotografi av en man.

Välkommen till Vetgirig Familjeföreläsning! C. Bernvi gästar Kulturhuset Pigalle med föreläsningen Allt om hajar. Ämnet passar hela familjen, stora som små.

För första gången bjuder vi in till en föreläsning som riktar sig till hela familjen! Välkommen till ett spännande föredrag om hajar med hajbiologen David C. Bernvi. Hur många hajar finns det i världen? Vilka hajarter finns i Sverige? Är hajar farliga? Vad är hajfenssoppa? Om detta och mycket mer berättar David om denna eftermiddag.

I föreläsningsserien Vetgirig får du möjlighet att ta del av föreläsningar med spännande teman och intressanta föreläsare. Kulturhuset Pigalle erbjuder kultur- och kunskapsupplevelser för dig som vill ta chansen att engageras och vidga din kunskapsbank i samhällsaktuella ämnen och historier.

Arrangör: Nässjö kommun
Kontakt: kulturhuset.pigalle@nassjo.se