Musikcaféserien: Sweden swings, 9 oktober

Tre personer i gula klänningar håller i varsin mikrofon.

Konserten Sweden swings i Musikcaféserien bjuder på ett hyllningsprogram till våra mest älskade svenska artister och kompositörer.

Tillsammans med Smoke Rings Sisters får du spänna säkerhetsbältet och resa tillbaka till ett sprudlande Sverige mellan åren 1930 och 1960. Du får njuta av jazz, swing och boogie woogies tack vare legendarer som Monica Zetterlund, Alice Babs, Lill-Babs, Povel Ramel, Owe Thörnqvist, Zarah Leander, Sonya Hedenbratt, Hasse & Tage och många, många fler. Till och med Håkan Hellström, Miriam Bryant och Ace of Base dyker upp, om än musikaliskt förklädda till storbands-och charlestonversioner. Det här är musik som vi alla har i ryggmärgen och det är ett hedersuppdrag att få förvalta arvet med glädje, stämsång, lekfullhet, allvar och musikalitet!

Smoke Rings Sisters sjunger älskade jazzsånger från hela världen, men även den svenska repertoaren ligger dem varmt om hjärtat. Idag är tjejerna ett fullgående swing-, jazz-, evergreens- och boogie woogie-tåg som bokas i alla möjliga sammanhang, i hela Sverige!

Sara Ljunggren
Theresa Skjolden
Stina Klintbom

Biljetter säljs vid entrén 1 timme före föreställningen, kontant eller swish.
Rullstolsplats bokas genom Ann-Cathrin Gunnar
Förfriskningar i pausen.

Mer information om Musikcaféserien och abonnemang:
Nässjö Teaterförening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Maj Eriksson, 0730-60 40 16

Arrangör
Nässjö Teaterförening - en del av Riksteatern, Smålands Musik & Teater, Nässjö kommun

Teatersalongen, Kulturhuset Pigalle, Nässjö