Musikcaféserien: Robert Wells - vid flygeln, 11 september

En person sitter vid en flygel.

Foto Jimmy Fogelström

Konsert i Musikcaféserien med Robert Wells som bjuder på egna kompositioner och klassiska mästare.

Efter mer än trettio års konserter med Rhapsody In Rock, skivutgivningar och samarbeten med över 100 artister bjuder nu Robert Wells in till en helkväll vid flygeln med musikens mästare Beethoven, Liszt, Chopin, Grieg och egna kompositioner från den nya plattan Songs Without Words.

Kvällens klassiska program varvas med musik av Charlie Norman och Benny Andersson. Det bjuds också på boogie, improvisationer, anekdoter och humor om livet med pianot vid sin sida. Välkommen till en kväll vid flygeln med Robert Wells!

Robert Wells

Biljetter säljs vid entrén 1 timme före föreställningen, kontant eller swish.
Rullstolsplats bokas genom Ann-Cathrin Gunnar
Förfriskningar i pausen.

Mer information om Musikcaféserien och abonnemang:
Nässjö Teaterförening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Maj Eriksson, 0730-60 40 16

Arrangör
Nässjö Teaterförening - en del av Riksteatern, Smålands Musik & Teater, Nässjö kommun

Pingstkyrkan, Nässjö