Musikcaféserien: Långbacka/Bådagård, 14 maj

Två kvinnor håller i var sin violin.

Foto: Mikael Sjöberg

Konsert i Musikcaféserien med Långbacka/Bådagård som bjuder på filmisk folkpop - ett sagolikt och unikt konsertprogram.

De har hyllats för sin förmåga att trollbinda publiken med sina sammanflätade röster och har skapat sig en egen genre någonstans i smältdegeln av pop, jazz, världsmusik, traditionell folkmusik och filmmusik. Nu gästar Långbacka/Bådagård Musikcaféserien med ett sagolikt och unikt konsertprogram.

I en färgstark konsert får publiken kliva in i duons musikaliska universum som mynnat ut i flera skivor och filmsoundtrack till bland annat Camilla Läckbergs och Baker Karims drama Glaciär. Våren 2023 släppte Långabacka/Bådagård sin senaste skiva Rötter, grundad i en längtan av att vända sig inåt och reflektera över föräldraskap, generationsband, spiritualitet och identitet.

Maja Långbacka
Matilda Bådagård

Biljetter säljs vid entrén 1 timme före föreställningen, kontant eller swish.
Rullstolsplats bokas genom Ann-Cathrin Gunnar
Förfriskningar i pausen.

Mer information om Musikcaféserien och abonnemang:
Nässjö Teaterförening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Maj Eriksson, 0730-60 40 16

Arrangör
Nässjö Teaterförening - en del av Riksteatern, Smålands Musik & Teater, Nässjö kommun

Teatersalongen, Kulturhuset Pigalle, Nässjö