Lovaktiviteter sommarlovet, 17 juni-13 augusti

Illustration av vågor, en sol, en ö, ett parasoll och ett glas med sugrör i.

Du som är 6-17 år kan delta i arrangerade lovaktiviteter eller få tips på saker att göra under sommarlovet.

Alla barn och ungdomar är välkomna att delta i årets sommarlovsaktiviteter. Det finns saker du kan göra inomhus och utomhus. Aktiviteterna arrangeras på flera platser runt om kommunen.

I lovkalendern har vi samlat information om allt som händer. Här kan du se var och när en aktivitet sker, om det krävs föranmälan och vem som är arrangör. Kalendern uppdateras med aktiviteter löpande - så håll utkik!

Mer information: Lovaktiviteter

Lovaktiviteterna riktar sig främst till barn och unga 6–17 år. Några av aktiviteterna kräver anmälan och har begränsade antal platser. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet. Arrangemang kan ställas in med kort varsel.

Arrangör av aktiviteterna är kultur- och fritidsförvaltningen och föreningar i kommunen.

Olika platser i Nässjö kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen, studieförbund och föreningar i kommunen