Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Författarscen Bodafors: Ulla Skoog, 4 juli

En  kvinna med långt hår och klädd  i svart rock tittar upp mot skyn.

Foto: Privat

Välkommen till Författarscen Bodafors och ett samtal mellan Ulla Skoog och Ingemar Fasth. Om vällästa böcker och besattheten av byggnadsvård.

Ulla Skoog är en av vårt lands mest folkkära skådespelare, tillika dramatiker, regissör och komiker. Som om det inte räcker är hon även intensivt upptagen av hus, det vet alla som följt P1:s Husesyn. Där skärskådar, hyllar och avfärdar programledare Skoog med suverän tajming det som fångar hennes blick.

Apropå hus har Ulla Skoog under sin levnad hunnit bo in ett större antal bostäder än flertalet i publiken. Det egna biblioteket har därmed av nödvändighet komprimerats till ett personligt destillat. Några av dessa trotjänare ska vi tala om under kvällen och där ingår givetvis litteratur om byggnadsvård.

Ingemar Fasth var tidigare konstnärlig ledare för litteraturscenen på Kulturhuset Stadsteatern. Numera ägnar han sig åt Författarscen Bodafors.

Dörrarna öppnas 17.30. Evenemang pågår kl. 18-19. Efterföljande bokförsäljning och signering.

Biljetter

Biljetter köps via Tickster. Biljettpris 160 kr.

Mer information

Författarscen Bodafors 2024 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Författarscen Bodafors bjuder på sex författarkvällar under sommaren 2024. Författarscen genomförs med stöd av Kulturrådet samt Svenska Akademien.

Plats

B-fabriken, Magasinsgatan 32, Bodafors

Biljettinfo

Pris: 160 kr