Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Thaifestival Nässjö, 27-29 juni

Illustration av palmer, byggnader och en himmel.

Torsdag 27 juni till och med lördag 29 juni arrangeras Thaifestival Nässjö på Stortorget i Nässjö.

Denna tredagars festival syftar till att främja thailändsk kultur med olika aktiviteter, konserter, shower och traditionell dans. Passa på att besöka Thaifestival Nässjö. Festivalen äger rum 27-29 juni och hålls på Stortorget.

Under hela festival kan du besöka den magiska thailändska marknaden med thailändskt hantverk, smycken, kläder och matmarknad med Thailands smaker. Flera gatukök är på plats och erbjuder traditionella rätter tillagade av skickliga kockar.

Vi presenterar stolt festivalens stjärnor: Kickstiff (ett svenska rockband), Four´s, Soi4band (Stockholm), Tong cover show, OMO (Malmö), Baramee Dance (Jönköping), Poi - Molle Melin (Malmö), Duangta Kongthong (Thailand).

Talangjakt

Lördag den 29 juni kl. 10.00-14.00 är det en talangjakt för barn upp till 18 år.

Känner du några barn som drömmer om att stå på scen? Alla barn och unga upp till 18 år är välkomna att delta i talangjakten som äger rum på stora scenen, Stortorget i Nässjö. Här får alla barn möjlighet att stå på scen och visa sina talanger. Det kommer delas ut många pokaler och andra vinster till barnen.

Anmäl intresse: 072-331 65 99
Mer information: Talent Show (Facebook) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider

Torsdag den 27 juni är det fri entré till festivalområdet, fredag den 28 juni och lördag den 29 juni är det fri entré kl. 10.00-14.00. Från kl. 15.00 krävs en festivalbiljett.

Plats

Stortorget, Nässjö

Festivalområdet öppnar kl. 10.00

Biljetter

Torsdag 27 juni fri entré under hela dagen.
Fredag 28 juni samt lördag 29 juni är det fri entré kl. 10.00-14.00, övrig tid krävs biljett.

Biljettlänk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.