Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Konserter: Gladys del Pilar & Rongedal i Ribbingsnäs Ladugård, 27, 28 & 29 juni

Pressbilder

Ribbingsnäs Ladugård bjuder för åttonde året in till sin 100-år gamla anrika lada för tre sommarkvällar med musik, konst och mat i den Småländska idyllen. Tommy Körbergs kapellmästare, Carl Flemsten leder det eminenta husbandet och kommer se till att leverera en musikupplevelse utöver det vanliga.

Platsen Ribbingsnäs, med anor från 1450-talet, skapar en unik känsla av hur gammalt möter nytt. Där den intima känslan skapar ett mervärde för en musikalisk upplevelse, bortom stadens ljus och brus.

2024-års artister är inga mindre än Gladys del Pilar och bröderna Rongedal som alla har en lång erfarenhet inom musik- och entertainment branschen. Tillsammans med deras musikaliska repertoar och känsla för underhållning kommer de att bjuda på en konsert för hela känsloregistret. Med nya arrangemang och sound på några av musikhistoriens hits så lovar vi att det bjuds på något för alla.

För de som vill njuta lite extra bland åkrar, ängar, skog och sjöar så finns det möjlighet att äta middag innan konserten. Biljetterna är begränsade och måste förbokas - se matpaket på vår webb!

Den gastronomiska upplevelsen är det Hanna´s Kök som står för och det är i vanlig ordning en smakrik grillbuffé med nötkött från Ribbingsnäs. All mat är närproducerad och närodlad.

Konstutställningen kommer likt föregående år att erbjudas nere i det charmiga kaféet - där du kan strosa bland vacker konst och njuta av en närproducerad ostkaka från Brostorp eller ett smakprov från middagsbuffén.

För mer information följ oss på Instagram: @ribbingsnäsladugård eller Facebook: @ribbingsnasladugard.

Välkomna!

Arr: Millstone Entertainment

Plats

Ribbingsnäs Säteri, Forserum

Pris

Från 599 kr

Webbplats