Föreläsning: Vår natur i fokus, 23 mars

Jimmy Bekkevold

Montage av en illustration på en mikrofon, ordet vetgirig samt ett fotoporträtt av en man.

Jimmy Bekkevold gästar Kulturhuset Pigalle med föreläsningen Vår natur i fokus.

Vi får njuta av en kavalkad av natursköna bilder från Nässjö och naturligtvis vårt rika fågel- och djurliv. Fotografen Jimmy Bekkevold berättar om långa tålamodskrävande nätter i väntan – men också de gyllene tillfällen då han bara råkat ha kameran redo.

Många i Nässjö har nog sett prov på Jimmy Bekkevolds bilder via sociala medier då han bjudit på färgsprakande bilder av norrsken och detaljrika fågelporträtt. I sin strävan att lägga till nya kryss i fågellistan åker han land och rike runt och är samtidigt på jakt efter något spännande att fota. Denna förmiddag kommer vi att få ta del av Jimmys fotografiska historia medan vi får njuta av en kavalkad av natursköna bilder från Nässjö och naturligtvis vårt rika fågel-och djurliv.

I föreläsningsserien Vetgirig får du möjlighet att ta del av föreläsningar med spännande teman och intressanta föreläsare. Kulturhuset Pigalle erbjuder kultur- och kunskapsupplevelser för dig som vill ta chansen att engageras och vidga din kunskapsbank i samhällsaktuella ämnen och historier.

Arrangör: Nässjö kommun
Kontakt: kulturhuset.pigalle@nassjo.se

Pigallesalen, Kulturhuset Pigalle, Nässjö

Biljettinfo

Pris: 70 kr
Biljetter säljs i entrén från kl. 10.30
Betalning: kontant eller via Swish.

Nässjö kommun