Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Konsert: Våga drömma - Tilda, 8 mars

Porträtt av en tjej.

Konsert med sångerskan Tilda i Kulturhuset Pigalle.

Tilda Svensson har hela sitt liv drömt om att stå på de stora scenerna för att sprida hopp och glädje. Hennes personliga resa har stundtals varit mörk och Tilda vill med sin musik vara en inspiration för bland annat människor som har det svårt med sin psykiska ohälsa. Utöver glädjen i sången vill Tilda även utveckla sitt arrangörskap och få delta i skapandet av en konsert där åhöraren får uppleva tunga känslor, men även hopp om sig själva och hopp om världen. Tildas budskap är att allting kommer att bli bra tillslut och ingenting är omöjligt bara man vill det tillräckligt mycket och vågar drömma.

Tilda har sjungit hela sitt liv och har uppträtt bland annat som förband till andra artister och som en del av mindre konserter. I jakten på sin dröm har hon hunnit med att vinna en sångtävling, deltagit i Imagine Sweden och framför allt Idol 2023, vilket varit en av hennes stora drömmar sedan barnsben.

Våga drömma konserter har skapats för att Nässjös livescen ska fortsätta att vara livfull. Konserterna som arrangeras ger nya artister en möjlighet att få möta sin publik, utveckla sin scenvana och delta i arrangerandet av konserten. Som publik får du upptäcka nya artister och vara en del av deras framgångsresa. Fler artister ska våga drömma.

Plats

Kulturhuset Pigalle, Nässjö

Biljettinfo

120 kr

Arrangör

Nässjö kommun