Det händer på sportlovet, 13-19 februari

Illustration av en snögubbe med grön hatt och röd halsduk. I bakgrunden finns gröna granar.

Du som är 6-17 år kan delta i arrangerade aktiviteter eller få tips på saker att göra under sportlovet.

Åk skridskor, träffa en författare eller delta i sagostund med skapande. Det finns sportlovsaktiviteter du kan göra inomhus och utomhus. I lovkalendern har vi samlat ihop allt som händer under vecka 7. Kalendern uppdateras med aktiviteter löpande - så håll utkik!

Lovaktiviteterna riktar sig främst till barn och unga 6–17 år. Några av aktiviteterna kräver anmälan och har begränsade antal platser. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet. Arrangör av aktiviteterna är kultur- och fritidsförvaltningen och föreningar i kommunen. Arrangemang kan ställas in med kort varsel.

Tänk på att inte besöka en aktivitet om du känner dig förkyld. Var rädd om dig själv och andra!

I kommunens lovkalender finns tips på vad du kan göra under ledigheten: Lovaktiviteter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Olika platser i Nässjö kommun