Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

SHOW: Mamma Ljuger - sanningen om din uppväxt, 21 januari kl. 19.00

Föreställning med komikern Jan Bylund och psykologen Mattias Lundberg

Två män i randiga t-shirts håller om varandra.

Succéföreställningen är tillbaka! Nu får du svaret på allt du undrat över under hela din barndom. Är allt det Mamma sagt för att uppfostra dig till ett välartat barn verkligen sant?

Komikern Jan Bylund och psykologen Mattias Lundberg är tillbaka i Nässjö efter en fullsatt salong på Kulturhuset Pigalle med sin succéföreställning Mamma Ljuger.

Var kommer mammas goda råd ifrån? Är det nedärvt från generationer av mammor alltifrån stenåldern eller är mamma med i en hemlig klubb där de kommer överens om att det är tre-sekunders regeln som gäller när man tappar något ätbart på marken? Är det bara myter och halvsanningar eller finns det ett uns av sanning att du måste magpumpas när du äter snorkråkor eller att knaka med knogarna leder till problem när du blir äldre? Det finns bara ett sätt att få reda på det - hälsa på hemma hos Jan och Mattias när de bjuder hem dig till föreställningen Mamma Ljuger.

Med utgångspunkt i dessa vardagslögner ger de dig en underhållande upplevelse som får dig att minnas din egen barndom och kanske även inse att du själv sprider vidare dessa myter till dina barn.

Kom och skratta, och lär dig sanningen om varför det inte hjälper med Coca-cola mot magsjuka, att det inte finns någonting som heter växtvärk. Att gratis är inte alltid gott och att ditt rum aldrig har sett ut som en svinstia.

Komikern, TV-profilen och författaren Jan Bylund och Psykologen, docenten i psykologi och författaren Mattias Lundberg har jobbat tillsammans i 10 års tid med föreläsningen Jäkla Människa och succéboken och humorföreställningen Den Lyckliga Pessimisten som spelats landet runt över 50 gånger och setts av över 30 000 personer.

Arrangör: Aplato

Mer information: Mamma ljuger Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Plats

Kulturhuset Pigalle, Nässjö

Biljettinfo

SLUTSÅLD!
Pris: 395 kr

Kontakt