Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

SHOW: Ronny Eriksson & Benneth Fagerlund -Greatest Hittills, 6 mars

En man står upp och håller i ett dragspel. En annan man sitter ner på en trädstock. Bredvid ligger en svart hatt.

Ronny Eriksson och Benneth Fagerlund bjuder på en musikalisk helkväll med sylvass satir, varm humor och bekymrad ståupp!

Håll i hatten, nu är han här! Ronny Eriksson gör sina bästa och mest älskade nummer och kryddar dem med rykande färska nyheter från spelorten, landet och världen. Ronny Eriksson är både humorist och humanist. En totalt orädd berättare med ett stort och bultande hjärta. På sitt alldeles eget vis uppmärksammar och genomskådar han orättvisor, maktförhållanden och allmän bullshit. Tillsammans med kapellmästare Benneth Fagerlund har han gjort många bejublade turnéer under åren. Nu gör den omåttligt populära duon en ny show.

Ronny Erikssons skarpsynthet har alltid fascinerat oss. Med oslagbar timing och med ett stort mått av humanitet kan han vrida och vända på våra invanda tankesätt och låta oss se saker från andra perspektiv. I denna föreställning ser Ronny både bakåt men även framåt om hur vårt samhälle utvecklats och vart det verkar vara på väg genom hans skarpa öga i både ord och ton.

Arrangör: Satellite Live

Plats

Teatersalongen, Kulturhuset Pigalle, Nässjö

Biljettinfo

Pris: 450 kr