Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Bokcirkeln: Flätan, 4 maj

Illustration av böcker.

Välkommen till bibliotekets bokcirkel. Vi diskuterar boken Flätan av Letitia Colombani.

Smita, Giulia, Sarah. Tre kvinnor, tre liv, tre kontinenter. Tre vägar som inte är avsedda att korsas. Tre berättelser som är kopplade till varandra. Smita är kastlös och drömmer om ett annat liv. Hon drömmer om att hennes dotter ska få gå i skolan och få en möjlighet att lämna fattigdomen bakom sig. Giulia arbetar i sin fars hårateljé i Palermo. När hennes far är med om en allvarlig olycka upptäcker hon att familjeföretaget står på ruinens brant. Sarah är en känd advokat i Kanada. Precis när hon ska bli befordrad får hon samtidigt veta att hon är svårt sjuk. Smita, Giulia och Sarah vägrar att acceptera sitt öde och bestämmer sig för att försöka ändra på det. En fängslande historia om tre kvinnoöden sammanflätade genom en önskan om hopp och ett bättre liv.

Vi träffas på Nässjö stadsbibliotek och diskuterar tre böcker under våren. Att delta i bokcirkeln kräver en anmälan, anmäl dig till stadsbiblioteket@nassjo.se .

Har du frågor går det bra att ringa Nässjö stadsbibliotek: 0380-51 82 33 eller skicka e-post till stadsbiblioteket@nassjo.se

Begränsat antal platser.
Ålder: 16 och uppåt.

Plats: Nässjö stadsbibliotek

Bokcirkeln under våren

  • 9 mars. Bok: Gun Love (2019)
  • 30 mars. Bok: Bli som folk (2016)
  • 4 maj. Bok: Flätan (2017)

Bokcirkeln ingår i Uttrycksfull torsdag. På torsdagar erbjuds olika uttrycksfyllda evenemang i Kulturhuset Pigalle.

Plats

Nässjö stadsbibliotek

Arrangör

Nässjö stadsbibliotek

Fri entré / Anmälan krävs

Begränsat antal platser.
Anmälan sker till stadsbiblioteket@nassjo.se

Information