Musikcaféserien: Viktoria Tolstoy, 14 september

Porträtt av en kvinna.

Foto: Josefine Bäckström

Sprakande och själfull. En lekfull och stämningsfull konsert med den lika framgångsrika som intuitiva Viktoria Tolstoy och hennes makalösa gitarrist Krister Jonsson. På programmet väntar en härlig blandning av jazz, blues och soul från denna erfarna duo.

Viktoria Tolstoy och Krister Jonssons samarbete går tillbaka till 2010. Tre CD-skivor med fullt band har det blivit och en rad duo-konserter. Krister är helt gränslöst i sitt musicerande och tillsammans med Viktoria blir konserten ett fyrverkeri publiken sent ska glömma!

Viktoria Tolstoy, sång
Krister Jonsson, gitarr

Biljetter säljs vid entrén 1 timme före föreställningen, kontant eller swish.
Rullstolsplats bokas genom Ann-Cathrin Gunnar
Förfriskningar i pausen.

Mer information om Musikcaféserien och abonnemang: Maj Eriksson, 0730-60 40 16

Arrangör: Nässjö Teaterförening - en del av Riksteatern, Smålands Musik & Teater, Nässjö kommun