Musikcaféserien: John Bauer Brass 30 bast, 8 februari

Fem män med olika instrument står i en undergång.

Foto: Lars Kroon

Brassets jubileumsturné. Spiras mesta ensemble har hunnit fylla 30 år. Det vill de så klart fira med publiken. Och nu är det äntligen dags för jubileumsturnén! Det blir musik i toppklass och dessutom lite koreografi. Något som passar alla, i bästa JBB-anda.

JBB hann fylla jämt – under pandemin. Så först nu ger sig ut på vägarna för att fira. Det blir en kväll i bästa JBB-anda med såväl musikal som dixie, folkmusik och världsmusik på programmet, musik från många olika delar av världen.

Kanske komponerar bandets egen trumpetare Martin Isaksson något eget, eller arrangerar ett rykande färskt stycke? Klart är att det blir något som passar alla. Ta med familjen och njut av brassmusik i toppklass när musik och koreografi vävs samman till en helhetsupplevelse.

”En pandemi kom mellan oss i John Bauer Brass och alla er, fantastiska invånare i Jönköpings län. Dagar, veckor, månader och år har gått. Vi har längtat efter er och nu är det äntligen dags för oss att besöka er i Musikcaféserien.” - Yngve Nordström, JBB

Martin Isaksson, trumpet
Jonas Larsson, trumpet
Johan Tiger, horn
Klas-Henrik Djärf, trombon
Yngve Nordström, tuba

Biljetter säljs vid entrén 1 timme före föreställningen, kontant eller swish.
Rullstolsplats bokas genom Ann-Cathrin Gunnar
Förfriskningar i pausen.

Mer information om Musikcaféserien och abonnemang: Maj Eriksson, 0730-60 40 16

Arrangör: Nässjö Teaterförening - en del av Riksteatern, Smålands Musik & Teater, Nässjö kommun