Musikcaféserien: A night at the opera, 15 mars

Stilleben av olika saker som hör till opera.

Foto: Lars Kroon

Världens mest välkända operor. Musik som får oss att kämpa mot tårarna, skickar rys längs ryggraden och ger ståpäls. Melodier som för alltid är skrivna i våra hjärtan och sinnen genom dramerna som inspirerat dem. Det handlar om kärleksaffärer i ord och ton – med Jönköpings Sinfonietta!

A Night At The Opera samlar de mest populära ariorna och duetterna från en genre som mer än någon annan har kraften att släppa loss våra innersta känslor. Tillsammans med Jönköpings Sinfonietta, Harriet Jones, Ari Òlafsson och Vera Veljovic, återupplevs glädjen och sorgen i operornas välkända kärleksaffärer.

Våra mest berömda tonsättare som Puccini, Bellini, Donizetti, Mozart och Verdi står för musiken.

Jönköpings Sinfonietta
Bjorn Dobbelaere, dirigent
Harriet Jones, sopran
Ari Òlafsson, tenor
Vera Veljovic, konferencier

Biljetter säljs vid entrén 1 timme före föreställningen, kontant eller swish.
Rullstolsplats bokas genom Ann-Cathrin Gunnar
Förfriskningar i pausen.

Mer information om Musikcaféserien och abonnemang: Maj Eriksson, 0730-60 40 16

Arrangör: Nässjö Teaterförening - en del av Riksteatern, Smålands Musik & Teater, Nässjö kommun