Kärlek och jämlikhet

Ett hjärta som lyser i regnbågens färger.

Foto: Unsplash.com

Vecka 37 går i regnbågens färger! Vi lär oss om kärlek, jämlikhet och allas lika värde. Välkommen att delta i föreläsningar, uppleva utställningar, lyssna till sagor berättade av dragqueens och mycket mer. Temat är HBTQIA+.

Veckan invigs måndagen den 12 september kl 14.00 i Kulturhuset Pigalles entré (ingång från Mariagatan). Lördagen 17 september blir det avslutning med en paradpromenad från Myggans plats till bryggan vid Ingsbergssjön. Under veckan arrangeras fler aktiviteter i Kulturhuset Pigalle och på platser runt om Nässjö kommun.

Program

Program, plats och tider presenteras i slutet på augusti. Det är fri entré till alla programpunkter under hela veckan.

Varmt välkommen att ta del av allt som kommer att erbjudas då Nässjö går i regnbågens färger!

Arrangörer är Nässjö kommun, Studieförbundet vuxenskolan, NBV, ABF, Sensus, Medborgarskolan, Studiefrämjandet, ibn-rushd, RF-sisu och Sörängens Folkhögskola.

Kulturhuset Pigalle och runt om Nässjö kommun

Arrangör

Nässjö kommun, studieförbunden, riksidrottsförbundet och Sörängens Folkhögskola.

Kultursamordnare, 0380-51 83 43