Vetgirig tisdag: Skräckmästaren

Anders Fager

Bilden visar en mikrofon i förgrunden och publik i bakgrunden. I bilden finns även ett grafiskt dekorelement.

En föreläsning om vilka mekanismer som skrämmer oss människor.

Möt Anders Fager, Sveriges mest skrämmande författare. Följ med på en resa in hur detta med skräck och spök egentligen fungerar, vilka mekanismer som skrämmer oss och varför vi aldrig får nog av att bli rädda. Anders pratar dessutom om det rekordsnabba arbetet med hans senaste bok Bläckfisken och den japanska sjömannen.

I föreläsningsserien Vetgirig tisdag får du möjlighet att ta del av föreläsningar med spännande teman och intressanta föreläsare. Kulturhuset Pigalle erbjuder kultur- och kunskapsupplevelser för dig som vill ta chansen att engageras och vidga din kunskapsbank i samhällsaktuella ämnen och historier.

Arrangör: Nässjö kommun

Kulturhuset Pigalle, Nässjö

Biljettinfo

Pris: 50 kr
Biljetter säljs i entrén från kl. 18.00
Betalning: kontant eller via Swish.