Vetgirig tisdag: HBTQIA+ - med plats för alla, 13 september

Håkan Carlsson

Bilden visar en mikrofon i förgrunden och publik i bakgrunden. I bilden finns även ett grafiskt dekorelement.

En föreläsning om hbtqi och normer och hur vi alla påverkas av dem.

Håkan Carlsson är folkhälsoutvecklare i Region Jönköpings län och han berättar om arbetet med den sanna inkluderingen. HBTQIA+ är ett samlingsbegrepp för personer som bryter mot rådande normer kring kön, sexualitet och relationer. Begreppet syftar till ökad öppenhet och inkludering och regnbågsflaggan är en symbol för rörelsen.

Observera att denna föreläsning har starttid kl. 17.30. Det är fri entré till föreläsningen som också ingår i programmet för Kärlek och jämlikhet.

I föreläsningsserien Vetgirig tisdag får du möjlighet att ta del av föreläsningar med spännande teman och intressanta föreläsare. Kulturhuset Pigalle erbjuder kultur- och kunskapsupplevelser för dig som vill ta chansen att engageras och vidga din kunskapsbank i samhällsaktuella ämnen och historier.

Arrangör: Nässjö kommun och Studieförbundet Vuxenskolan

Kulturhuset Pigalle, Nässjö