Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Hello Sommar! - digitalt sommarläger

Häng med på ett digitalt äventyr! Upplev Hello Sommar! som är en digital lägervecka. Tillsammans med oss på Hello World! får du utforska digitalt skapande, röra på dig och lösa kluringar tillsammans med nya vänner från hela Sverige!

Under en vecka i sommar får du skapa digitalt i någon av våra studios tillsammans med våra ledare. Du väljer själv vad du tycker låter mest spännande: Vill du skapa modeller i 3D, designa och utveckla dina egna spel i Unity 3D eller lära dig att koda i Minecraft? Kanske låter Rymdstudio, Entreprenörsstudio, Youtube-studio eller Pythonstudio spännande? Oavsett vad du väljer får du en rolig vecka med digitalt skapande som kommer att aktivera både kropp och hjärna!

På Hello Sommar! vävs det digitala skapandet in i en berättelse där du under hela veckan får träffa spännande gäster, röra på dig och lösa kluringar tillsammans med andra barn och unga från hela Sverige! Kanske hittar du en ny vän i Ystad eller Pajala?

Lägret hålls på ett inspirerande och roligt sätt av våra ledare som är studenter på tekniska utbildningar. Hello Sommar är till för alla mellan 8-18 år, oavsett tidigare erfarenhet i digitalt skapande eller tillgång till dator. Har du ingen dator hemma kan du låna en av oss.

Kontakt: Hannah Kamstedt, hannah.kamstedt@helloworld.se
Mer information och program: Hello Sommar - digitalt sommarläger Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Plats

Digital aktivitet

Arrangör

Kostnadsfritt