Vetgirig tisdag: Svamp för alla!

Aleks Tudzarovski och Patrick Björk

Porträtt på två män. I förgrunden en svamp.

En föreläsning om svampens roll och betydelse.

Aleks Tudzarovski och Patrick Björk, två av Sveriges mesta och bästa på svamp. Patrick startade den oerhört populära svampgruppen "Svampklapp" på Facebook med över 84 tusen medlemmar. De talar om svampars roll och betydelse inom ekologi, biologi, naturvård, skogs- och lantbruk, matlagning, kultur och religion.

I föreläsningsserien Vetgirig tisdag får du möjlighet att ta del av föreläsningar med spännande teman och intressanta föreläsare. Kulturhuset Pigalle erbjuder kultur- och kunskapsupplevelser för dig som vill ta chansen att engageras och vidga din kunskapsbank i samhällsaktuella ämnen och historier.

Arrangör: Nässjö kommun

Viktig informtion

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om särskilda begränsningar.

Vaccinationsbevis

Till det här evenemanget krävs det att du kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis/covidbevis ihop med en giltig legitimation. Ladda ned ditt vaccinationsbevis Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (mobilt Bank-ID krävs).

Kontroll av vaccinationsbevis på ett evenemang:

• Kontrollera att ditt vaccinationsbevis är giltigt över evenemangsdatumet (både utskrivet och digitalt vaccinationsbevis är giltigt).
  • Vad redo att visa ID-kort/legitimation i samband med uppvisandet av vaccinationsbeviset.
  • Inpasserandet kan eventuellt ta lite längre tid.

Kan inte giltigt vaccinationsbevis uppvisas får ni inte tillträde till evenemanget.

Kulturhuset Pigalle, Nässjö

Biljettinfo

Pris: 50 kr
Biljetter säljs i entrén från kl. 18.00
Betalning: kontant eller via Swish.