Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vetgirig tisdag: Från världskrig till nätkrig!

Jonathan Lundberg

Ett porträtt av en man.

Foto: Privat

En föreläsning om sociala medier och om den globala framväxten av och hur internet används för att sprida konflikter, propaganda, lögner och hat.

Idag beskrivs de sociala medierna som demokratins dödgrävare. För hundra år sedan beskrevs massmedierna likadant, menar Jonathan Lundberg. Men när dagens historiker förklarar dåtidens demokratiska kris pekar de inte främst på den nya tekniken, utan på den stora depressionen. Vad kommer morgondagens historiker att säga om vår tid? Lyssna till föreläsningen Från världskrig till nätkrig!

I föreläsningsserien Vetgirig tisdag får du möjlighet att ta del av föreläsningar med spännande teman och intressanta föreläsare. Kulturhuset Pigalle erbjuder kultur- och kunskapsupplevelser för dig som vill ta chansen att engageras och vidga din kunskapsbank i samhällsaktuella ämnen och historier.

Arrangör: Nässjö kommun

Viktig informtion

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om särskilda begränsningar.

Vaccinationsbevis

Till det här evenemanget krävs det att du kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis/covidbevis ihop med en giltig legitimation. Ladda ned ditt vaccinationsbevis Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (mobilt Bank-ID krävs).

Kontroll av vaccinationsbevis på ett evenemang:

  • Kontrollera att ditt vaccinationsbevis är giltigt över evenemangsdatumet (både utskrivet och digitalt vaccinationsbevis är giltigt).
  • Vad redo att visa ID-kort/legitimation i samband med uppvisandet av vaccinationsbeviset.
  • Inpasserandet kan eventuellt ta lite längre tid.

Kan inte giltigt vaccinationsbevis uppvisas får ni inte tillträde till evenemanget.

Plats

Kulturhuset Pigalle, Nässjö

Kontakt

Biljettinfo

Pris: 50 kr
Biljetter säljs i entrén från kl. 18.00
Betalning: kontant eller via Swish.