Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

NYTT DATUM! Flamingokvintetten - The Farewell Tour

Konserten med Flamingokvintetten är framflyttad från 10 oktober 2021 till 29 april 2022.

Någonstans har ju vägarna en ände. När Hasse Carlsson, Dennis Janebrink, Stefan Kardebratt, Douglas Möller och Ulf Georgsson nu packar bussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus och 60 år på landets alla scener är det med ”The Farewell Tour”.

Någon kallade Flamingokvintetten dansbandens Rolling Stones – kanske för att de alltid gjort precis som de tyckt passat bra för deras musik och framför allt ett låtval de gjort för att de gillar just dessa låtar. Behövde inte alltid nödvändigtvis gå att dansa till men blev ”kultlåtar” ändå.

Hasse Carlsson som ju fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år 2019 och Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid är de två som var med när bandet startade. Stefan Kardebratt (keyboard) firade 2020 15 år i bandet, Douglas Möller (gitarr) hämtades från The Spotnicks 2008. Trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson tog över ”stockarna” 2014.

Vad bjuder bandet på i denna konsertturné ? Jo, samlade anekdoter, det bästa från alla dessa föreställningar och ett helt gäng ”grymma” Flamingolåtar. En låtkatalog som lätt svämmar över.

Lyssna på Flamingokvintettens skiva ”En Kväll i Parken” som släpptes på Spotify den 1/1 2021.

Föreställningens längd är ca 2 timmar och 20 minuter.

Köpt biljett till konserten torsdag 10 oktober 2021 gäller för konserten fredag 29 april 2022.

Flamingokvintetten har valt att flytta hela sin konsertturné till våren 2022.

Återköp
Eventuellt återköp av biljett måste ske senast 27:e September 2021 (enligt Konsumentverkets regler). Återköp görs via Eventim. Kontakta kundservice@eventim.se

Då Eventim för närvarande har hög arbetsbelastning på grund av den rådande situation med Covid-19, beräknas behandlingstiden till 4-6 veckor, innan återbetalning sker till biljettköparen.

Plats

Teatersalongen Kulturhuset Pigalle

Arrangör

European Conserts Scandinavia
http://www.europeanconcerts.se

Pris

480 kr

Webbplats