Musikcaféserien: Sången till livet

Man som skrattar.

Foto: Karin Törnblom

Puccini och mer – med Rickard Söderberg. Duon Rickard Söderberg och Johan Reis har gjort närmare 500 konserter tillsammans. I Musikcaféserien presenterar de ett helt nytt program med sånger, som påminner om allt det vackra i våra liv.

Tenoren och tv-programledaren Rickard Söderberg (Hjälp! Jag ska gå på opera, SVT) lotsar med samtal och musik publiken genom ett klassiskt program med musik. Det blir toner av bland andra Franz Liszt, Jean Sibelius och Alban Berg, vid sidan om några av de mest älskade moderna låtarna. Självklart avslutas allt med Puccinis storslagna aria ur operan Tosca: Sången till Livet.

Rickard Söderberg - sång
Johan Reis -piano

Information:
Biljetter säljs även vid entrén 1 timme före föreställningen, kontant eller swish.
Rullstolsplats bokas genom Ann-Cathrin Gunnar
Mer information om Musikcaféserien och abonnemang: Maj Eriksson, 0730-60 40 16

Information gällande Covid-19: Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om särskilda begränsningar.

Teatersalongen, Kulturhuset Pigalle, Nässjö

Arrangör

Nässjö Teaterförening - en del av Riksteatern, Smålands Musik & Teater, Kultur & fritid Nässjö kommun

Vuxna: 160 kr