Musikcaféserien: Drömliv med Sporsén

Porträtt av två kvinnor.

Kerstin Jansson & Spiras Artist in residence på turné. Följ med på en hisnande resa in i drömmarnas värld. Sopranen Julia Sporsén tar oss dit med hjälp av svenska, tyska, franska och engelska sånger. För kompositionerna står Sibelius, Rangström, Strauss, Duparc och Weill.

Vi drömmer oss genom livet. Vi drömmer om kärlek och döden, om livet såsom vi önskar att det vore, eller som vi fruktar att det skulle kunna bli. Vi drömmer om en värld som inte finns eller som vi hoppas en gång ska bli till verklighet. Vi drömmer märkliga, abstrakta drömmar eller högst vardagliga. Vi drömmer på dagen och natten, om andra världar och om vår högst verkliga värld.

I denna konsert får vi följa en person genom dennes drömmar. Genom kärlek, lycka och sorg och genom fantastiska inre och yttre rum. För sången står Julia Sporsén, aktuell som Artist in residence under Röstsäsongen 21/22 i Kulturhuset Spiras klassiska serie. Vid pianot: Kerstin Jansson.

Julia Sporsén - sopran
Kerstin Jansson - piano

Information:
Biljetter säljs även vid entrén 1 timme före föreställningen, kontant eller swish.
Rullstolsplats bokas genom Ann-Cathrin Gunnar
Mer information om Musikcaféserien och abonnemang: Maj Eriksson, 0730-60 40 16

Information gällande Covid-19: Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om särskilda begränsningar.

Teatersalongen, Kulturhuset Pigalle, Nässjö

Arrangör

Nässjö Teaterförening - en del av Riksteatern, Smålands Musik & Teater, Kultur & fritid Nässjö kommun

Vuxna: 160 kr
Medlem. 140 kr
Ungdom/stud: 50 kr

Biljetter säljs vid entrén från kl 18.00
Förboka biljett, kontakta Ann-Cathrin Gunnar
Förbokad biljett hämtas i kassan.

Webbplats