Musikcaféserien: Chipolatas

Fyra män.

Från Bach till bluegrass. Chipolatas är bästisarna som bryter mark och gärna blandar genrer. Med den klassiska musiken som fundament arrangerar de ny musik – med en brinnande entusiasm för udda instrumentkombinationer.

De fyra vännerna träffades när de studerade ihop och har umgåtts och spelat tillsammans sedan dess. I dag innehar de var och en ledande roller i sina respektive orkestrar, GöteborgsOperan och Helsingborgs Symfoniorkester, men sedan 2011 möts de alltså också i gruppen Chipolatas – helt på egna villkor.

”Vårt koncept i Chipolatas är att vi spelar allt som vi gillar och vill spela! Från Bach till Morricone till bluegrass, från mandolin till fiol till såg! Varför fastna i en genre? Vi mår bra av att spela och vi spelar för att vi mår bra!”

Medverkande:
David Bukovinszky - banjo och cello
Emil Jonasson - guitaron, kontrabas, altfiol
David Bergström - fiol
Christoffer Bergström - cello och gitarr

Information:
Biljetter säljs även vid entrén 1 timme före föreställningen, kontant eller swish.
Rullstolsplats bokas genom Ann-Cathrin Gunnar
Mer information om Musikcaféserien och abonnemang: Maj Eriksson, 0730-60 40 16

Information gällande Covid-19: Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om särskilda begränsningar.

Teatersalongen, Kulturhuset Pigalle, Nässjö

Arrangör

Nässjö Teaterförening - en del av Riksteatern, Smålands Musik & Teater, Kultur & fritid Nässjö kommun

Vuxna: 160 kr
Medlem. 140 kr
Ungdom/stud: 50 kr

Biljetter säljs vid entrén från kl 18.00
Förboka biljett, kontakta Ann-Cathrin Gunnar
Förbokad biljett hämtas i kassan.

Webbplats