Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Pernilla Andersson - Julkonsert

Artisten Pernilla Andersson

Pernilla Andersson besöker Kulturhuset Pigalle och spelar hyllade albumet ”Vintersånger från Garbo”. Det väntas stämningsfull och hjärtskärande musik.

”Vintersånger från Garbo”, både album och turné, blev en omedelbar succé som numera återkommer varje år. Förutom låtarna från albumet varvar Pernilla Andersson med sin uppväxts julpärlor av Cornelis och Yngve Stoor, och berättar mellan låtarna om allt från att förlora människor man älskar till den där nyårsaftonen då 80-talets ”It-pryl”, Fonduegrytan, satte eld på hela middagsbordet.

- En riktigt bra kväll har publiken både skrattat, gråtit och fått med sig en känsla av att det var en stund bara för oss som var där, säger Pernilla om konserten.

På scen har Pernilla med sig Fredrik Rönnkvist (gitarr), Jerker Odelholm (bas) och Mikael Häggström (trummor).

Information om vaccinationspass

Från och med den 1 december 2021 kommer Sverige att återinföra vissa restriktioner. Nu finns dock alternativet vaccinationspass/bevis att tillgå istället för restriktioner vid publika evenemang. Kulturhuset Pigalle har valt alternativet vaccinationspass och samtlig publik kommer då att behöva visa upp bevis på gjord vaccinering.

Vi uppmanar våra gäster att redan nu skaffa sitt bevis för att vara redo inför konserten. Skaffa det här; covidbevis.se eller på ehalsomyndigheten.se Printa ut eller ladda ner till mobilen.

Vi önskar er alla välkomna till en härlig konsertkväll!

Plats

Teatersalongen, Kulturhuset Pigalle, Nässjö

Arrangör

Kultur och fritidsförvaltningen, Nässjö kommun

Pris

Pris: 295 kr (inkl. serviceavgift)

Måndagar mellan kl 10-11 svarar vi på frågor om biljetter. Vi finns i Kulturhuset Pigalles teaterfoajé.

Webbplats