Pernilla Andersson - Julkonsert

Artisten Pernilla Andersson

Pernilla Andersson besöker Kulturhuset Pigalle och spelar hyllade albumet ”Vintersånger från Garbo”. Det väntas stämningsfull och hjärtskärande musik.

”Vintersånger från Garbo”, både album och turné, blev en omedelbar succé som numera återkommer varje år. Förutom låtarna från albumet varvar Pernilla Andersson med sin uppväxts julpärlor av Cornelis och Yngve Stoor, och berättar mellan låtarna om allt från att förlora människor man älskar till den där nyårsaftonen då 80-talets ”It-pryl”, Fonduegrytan, satte eld på hela middagsbordet.

- En riktigt bra kväll har publiken både skrattat, gråtit och fått med sig en känsla av att det var en stund bara för oss som var där, säger Pernilla om konserten.

På scen har Pernilla med sig Fredrik Rönnkvist (gitarr), Jerker Odelholm (bas) och Mikael Häggström (trummor).

Information gällande Covid-19: Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om särskilda begränsningar.

Teatersalongen, Kulturhuset Pigalle, Nässjö

Kultur och fritidsförvaltningen, Nässjö kommun

BILJETTSLÄPP 1/7 2021
Pris: 295 kr (inkl. serviceavgift)