Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Flamingokvintetten - The Farewell Tour

Konsert med Flamingokvintetten 10 oktober 2021.

Någonstans har ju vägarna en ände. När Hasse Carlsson, Dennis Janebrink, Stefan Kardebratt, Douglas Möller och Ulf Georgsson nu packar bussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus och 60 år på landets alla scener är det med ”The Farewell Tour”.

Någon kallade Flamingokvintetten dansbandens Rolling Stones – kanske för att de alltid gjort precis som de tyckt passat bra för deras musik och framför allt ett låtval de gjort för att de gillar just dessa låtar. Behövde inte alltid nödvändigtvis gå att dansa till men blev ”kultlåtar” ändå.

Hasse Carlsson som ju fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år 2019 och Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid är de två som var med när bandet startade. Stefan Kardebratt (keyboard) firade 2020 15 år i bandet, Douglas Möller (gitarr) hämtades från The Spotnicks 2008. Trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson tog över ”stockarna” 2014.

Vad bjuder bandet på i denna konsertturné under 2021? Jo, samlade anekdoter, det bästa från alla dessa föreställningar och ett helt gäng ”grymma” Flamingolåtar. En låtkatalog som lätt svämmar över.

Lyssna på Flamingokvintettens skiva ”En Kväll i Parken” som släpptes på Spotify den 1/1 2021.

Föreställningens längd är ca 2 timmar och 20 minuter.

Köpt biljett till tidigare datum gäller till denna konsert.

Plats

Teatersalongen Kulturhuset Pigalle

Arrangör

European Conserts Scandinavia
http://www.europeanconcerts.se

Pris

480 kr

Webbplats

×
Use Google to translate nassjo.se.
Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation.