SPORTLOV - Tips på saker du kan hitta på

Illustration av fjälltoppar och skidor med stavar.

Vecka 7 är det sportlov. Det finns tips på saker att göra under ledigheten. Delta i bibliotekets skrivtävling, skapa ett eget datorspel och ta del av konsthallens konsttips. För den som vill aktivera sig utomhus finns den digitala tipspromenaden Xrundan och Lövhults alla skidspår.

Det finns tips på vad barn och ungdomar kan göra under lovet, både inomhus och utomhus. Tipsen riktar sig främst till åldern 6–15 år. Några av de arrangerade aktiviteterna kräver anmälan och har begränsade antal platser. Tänk på att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningstecken.

Vanligtvis anordnar kommunen och föreningslivet lovaktiviteter som vänder sig till barn och unga i skolåldern. På grund av rådande pandemi är det inte möjligt att genomföra större gruppaktiviteter under sportlovet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Läs om sportlovstipsen på webben,
Lovaktiviteter sportlov 2021

Runt om i Nässjö kommun