INSTÄLLD! Föreläsning: Varje människa en konstnär - Lasse Ekstrand

Foto: Lasse Ekstrand

Med anledning av konstnären Joseph Beuys 100-års dag har vi bjudit in författaren
Lasse Ekstrand som tecknar ett personligt porträtt av Joseph Beuys.

Varje människa är en konstnär, deklarerade Joseph Beuys. Hans installationer och performances utanför de traditionella kulturinstitutionerna inspirerade till spontana möten mellan människor, ett socialt skulpterande med alla medskapande. Beuys brukar nämnas i samma veva som Andy Warhol. Två av efterkrigstidens mest inflytelserika konstnärer.

Lasse Ekstrand tecknar ett personligt porträtt av Joseph Beuys.

Onsdag 12 maj 2021 kl 18:30-20:00 - INSTÄLLD!
Fri entré

Med anledning av pågående pandemi har konsthallen en begränsning på max 15 besökare åt gången enligt riktlinjerna om 10 kvm per person. Tänk på att hålla avstånd (2 meter) och visa hänsyn till övriga besökare. Är du inte frisk ska du avstå helt från besök.

Nässjö konsthall

Kalinka Ussing, konstintendent