BARNENS KULTURHUS - Barnteater: Vilda bebin och mamman

Handdockorna pojke och varg

Precis som i de uppskattade böckerna är bebin busig, orädd och nyfiken så att det ibland går överstyr. Oftast vild – emellanåt lite mild. I denna dockteater blir det hejdlösa upptåg för stora och små.

Dockteatern Vilda bebin och mamman är ett uppiggande relations- drama mellan barn och vuxen för alla åldrar.

Denna tjugotalets uppsättning av Vilda bebin och mamman är en uppdatering av 2010 års version. Pjäsens manus utgår från tre olika böcker om den vilda bebin av Barbro Lindgren och Eva Eriksson. De tidigare uppsättningarna som Tittut satte upp 1984 och 1997 blev stora succéer hos såväl barn som vuxna.

För barn i åldern 2-6 år.
Föreställningen är ca 40 min lång.
Producent: Dockteatern Tittut

Foto: Sigyn Stenqvist

På grund av pågående pandemi: Föreställningen sker i Pigallesalen. Besökarna sitter på enskilda stolar med avstånd emellan. Ingång och utgång sker via separata entréer. Möjlighet att tvätta händerna samt tillgång till handsprit finns. Vi ber er besökare att hålla avstånd samt inte besöka oss om ni är sjuka.

Orkestersalen, Kulturhuset Pigalle

Nässjö kommun

50 kronor för liten som stor.
Förköp på Nässjö stadsbibliotek.