BARNENS KULTURHUS - Barnteater: Vem ser Dim?

Bild på kvinna som ligger på två stenar och en man som spelar dragspel..

Dims längtan efter att bli sedd är stor – därför är blicken ständigt riktad uppåt, mot de stora barnen som leker i skogen. Han är beredd att göra vad som helst för dem.

I skogen bor den pyttelilla figuren Dim som lever alldeles ensam bland kottar, blad och bär. En pjäs om att vara väldigt liten, men ändå inte minst.

Maria Nilsson Thores älskade bok har nu fått liv på scen och igenkänningen är stor!

För barn i åldern 2,5-6 år.
Föreställningen är ca 30 min lång.
Producent: Teater Pero

Foto: Jonas Jörneberg

På grund av pågående pandemi: Föreställningen sker i Pigallesalen. Besökarna sitter på enskilda stolar med avstånd emellan. Ingång och utgång sker via separata entréer. Möjlighet att tvätta händerna samt tillgång till handsprit finns. Vi ber er besökare att hålla avstånd samt inte besöka oss om ni är sjuka.

Orkestersalen, Kulturhuset Pigalle

Nässjö kommun

50 kronor för liten som stor.
Förköp på Nässjö stadsbibliotek.